De Salesfunnel Kit

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met Salesfunnels? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan heb ik nu speciaal voor jou deze funnel kit.

Een complete kit om een start te maken en nu aan de slag te gaan met salesfunnels. Er staan planners, overzichten en invulsheets klaar om in actie te komen.

 

Zomeraanbieding!

Koop in juli of augustus de kit en krijg 30 min 1-op-1 met mij cadeau!

€ 47,- excl btw

Waarom zou je bestellen?

♥ Omdat jij een ondernemer bent
♥ Omdat je met active campaign, mailchimp, autorespond of een ander mailsysteem werkt
♥ Omdat je een mailinglijst hebt
♥ Omdat je bijna niets met deze mailinglijst doet
♥ Omdat je omzet laat liggen
♥ Omdat je je product piramide niet duidelijk hebt
♥ Omdat je geen idee hebt hoe je moet starten met salesfunnels
♥ Omdat je het ondernemen gemakkelijker wilt maken
♥ Omdat je deze kans niet wilt missen

Handig om te weten

♥ De kit bestaat uit 21 pagina’s
♥ 12 sheets met opdrachten
♥ Duidelijke uitlegsheets uitlegt wat je precies ermee moet doen
♥ 3 bonusvideo’s via de email
♥ Direct in je mailbox na aanmelden

Waaruit bestaat de Salesfunnel kit?

De kit bestaat uit 3 onderdelen. Plannen, implementatie en reflectie.

>>Planning<<

Het planning gedeelte van deze kit gaat zorgen voor overzicht. Hier ga je kritisch kijken naar je producten, welke producten bij elkaar passen, je doelen en je plan van aanpak. We gaan kiezen en meteen doorpakken.

>>Implementatie<<

De implementatie sheets zijn als bonus voor Active Campaign gebruikers. Maar in de video geef ik meer tips voor gebruikers van een ander mailsysteem.

>>Reflectie<<

Een funnel is nooit af. In dit gedeelte krijg je kant en klare sheets om jouw evaluatie te noteren en te kijken welke emails goed gaan en welke verbetert kunnen worden.

Kortom..een complete kit waarmee je direct aan de slag kan.

Meest gestelde vragen

Voor wie is de Salesfunnel Kit?
De Salesfunnel Kit is op de eerste plaats voor ambitieuze onderneemsters die willen knallen en die gemakkelijker willen ondernemen. Die nu omzet laten liggen en daar verandering in willen brengen.

Is dit kit dan niet voor mannen? Voor mannen is hij zeker ook geschikt! Dus maakt al dat roze en roségoud jou niet uit? Wacht dan niet langer en druk op die knop!

Voor welk mailsysteem is deze kit geschikt?
Deze kit is voor elk mailsysteem gericht. Met elk mailsysteem kan je een basis funnel maken en in deze kit ga ik niet dieper op de techniek in. Als bonus heb ik wel twee sheets erbij gedaan voor deelnemers van Active Campaign, omdat ik gewoon super fan ben van dit programma en ik ook alleen met dit programma werk in mijn andere trajecten.

Ben je ook benieuwd naar Active Campaign? Vraag hier dan een 14 daagse proefaccount aan.

Waarom ben je zo fan van Active Campaign?
Active Campaign is een slim marketing systeem en dit mailprogramma heeft de juiste tools om op het juiste moment, de juiste persoon een mail te sturen.

Ik heb geweldige resultaten behaald met dit systeem en werk ook alleen nog maar met dit systeem.

Ben je ook benieuwd naar Active Campaign? Vraag hier dan een 14 daagse proefaccount aan.

Ik schaf de kit aan en dan?
Dan kan je de kit meteen downloaden. Binnen het uur ontvang je de eerste mail met een bonus video. Daarin leg ik jou uit hoe je kan starten met deze kit. Op dag 2 en dag 3 leg ik de implementatie en evaluatie. Deze bonusvideo’s krijg je cadeau, omdat ik wil dat je zoveel mogelijk resultaat uit deze kit gaat halen.
Ga je ook dieper in op de techniek?
Nee, in deze kit niet. Hier kan je echt zelf mee aan de slag gaan en je ideeën en plannen uitwerken. Deze kit geeft je een eerste zetje om aan de slag te gaan met salesfunnels.
Hoe gebruik ik de kit?
De kit kan je printen, maar ook online invullen. Ik ben zelf een voorstander van printen, omdat als je schrijft je dingen beter opslaat en het beter bij je binnenkomt. Maar weet dat als je geen printer hebt, je de kit sowieso kunt gebruiken omdat hij online invulbaar is.